logo

Kuiper verzekeringen. Voelt als familie!

Trotse hoofdsponsor Golfclub Heidemeer

Kuiper Verzekeringen is sinds kort hoofdsponsor van Golfclub Heidemeer. We zijn verheugd om deze sportieve samenwerking aan te kondigen, waarmee we onze betrokkenheid bij de lokale gemeenschap en de sport verder versterken. Dankzij de steun van Kuiper Verzekeringen kan Golfclub Heidemeer blijven investeren in de ontwikkeling van de club en het organiseren van toernooien. Samen streven we naar een toekomst vol sportiviteit, plezier en succes.

Als een bedrijf dat sterk verankerd is in de regio, hecht Kuiper Verzekeringen veel waarde aan het ondersteunen van lokale initiatieven en verenigingen. Golfclub Heidemeer staat bekend om haar gastvrijheid, prachtige baan en de diverse evenementen die het hele jaar door worden georganiseerd.

Kuiper Verzekeringen. Voelt als familie.

Kuiper Verzekeringen is een derde generatie familiebedrijf. En als een echte familie zetten wij ons al sinds 1946 iedere dag in om onze medewerkers, klanten en partners te helpen, zodat zij kunnen zijn wie zij willen zijn en kunnen doen wat zij willen doen. Met ruim 80 medewerkers behoort Kuiper Verzekeringen tot de grotere zelfstandige assurantiekantoren van Nederland. Wij werken vanuit historische panden in Heerenveen. Onze klanten en partners wonen, werken en bevinden zich echter in heel Nederland en zelfs daarbuiten.

Persoonlijk contact en maatwerk

Verzekeren is vertrouwen. Maar hoe kunt u erop vertrouwen dat u het juiste advies krijgt? Een advies dat niet alleen hoogover klopt, maar ook tot in de kleine details. Dat kan alleen als uw verzekeringsadviseur jarenlang expertise heeft opgebouwd op specifieke onderwerpen. Van oudsher geloven wij sterk in persoonlijk contact, advies en maatwerk en dit doen wij vanuit drie rollen: intermediair, assuradeur en makelaar. Kuiper Verzekeringen speelt deze drie rollen allemaal. Wij schakelen moeiteloos over van de ene rol naar de andere.

Wij zijn van alle markten thuis en hebben voor alle disciplines deskundigen in huis. Uiteraard vervullen wij de traditionele rol van tussenpersoon, maar daarnaast heeft een aantal grote verzekeringsmaatschappijen ons een volmacht gegeven om onder eigen ‘naam’ producten in de markt te zetten. Mede hierdoor kunnen wij ons sterk profileren in specialistische segmenten zoals pleziervaartuigen en klassieke auto’s.

Bij Kuiper Verzekeringen combineren wij de kracht van een familiebedrijf met jarenlange ervaring en expertise. Wij staan klaar voor onze klanten, net zoals een familie dat zou doen.

Wij kijken uit naar een succesvolle en langdurige relatie met Golfclub Heidemeer en hopen dat onze bijdrage een positieve impact zal hebben op de club en haar leden.