logo

Nieuws vanuit de club

27 mrt 2023

Mark Huffels winaar wintercompetitie 2022 / 2023

In de weken voorgaande aan de finale gaan er geruchten zijn er voorspellingen en gaat het je bezig houden, gewild of ongewild. Ik golf graag gewoon het liefst een rondje en kan genieten van mooi ballen die je zelf en of een ander slaat. Ik houd niet van druk en speel het liefst gewoon vrij. De dag van de finale maak je een keuze. Mijn keuze was gewoon in de baan blijven en geen gekke dingen te doen niets proberen speel op safe. Op zich heeft dat goed uitgewerkt, ik zal deze tactiek onthouden maar niet te vaak spelen.

05 jan 2023

Laatste Herendag van 2022 (14-12-2022)

Woensdag 14-12-22 was de laatste herendag en werd de meerronden kampioen bekend. Er waren drie heren die in aanmerking kwamen voor deze jaarprijs: Jan Lubbers met hcp 26,7, Roelof Oenema, hcp 24,8 en Meinard Fransen, hcp 26,1. Nogal wat traningsuren op de drivingrange in Sint Nyk en Beetsterzwaag zijn er gemaakt. En dat zag je terug in de slagen: driverslagen tot wel 175 mtr, met de houten drie tot wel 150 mtr en de ijzers varieerden van 25 tot bijna 150 mtr. Alleen de richting kan nog beter. Afwijkingen tot wel 30 % richting de vlag waren geen uitzondering.

27 okt 2022

THE WINDFJORD OPEN 2022

Zondag 23 Oktober, flight 5, George, Rob, Anneke en ondergetekende starten met gunshot op hole 5. Ik ben geen voorstander om op de verste hole te starten, maar ik snap dat de wedstrijdleiding rekening houdt met de gezondheid van de deelnemers en zodoende de meest fitte deelnemers hiervoor uitkiest. De spelvorm was Texels scramble foursome waarbij ieder paar twee keer best ball sloeg en daarna om en om. Het was wel weer een paar jaar geleden dat ik met Anneke in een flight liep, ik meen met een donderdagavond competitie, verder ken ik haar omdat we allebei in 2017 gestart zijn met de inmiddels beroemde wintercourse bij Tineke en toen ook onze GVB hebben gehaald.

Baanagenda
Sluiten
Baanstatus
Sluiten