logo

Gesponsorde berichten

14 nov 2023

Afsluiting Rabbitseizoen 2023: Windfjord aan het woord

Het Rabbitseizoen 2023 zit er weer op. We hebben 9 maanden iedere eerste zaterdag van de maand een wedstrijd gehad. We begonnen in maart met een deelname van 25 spelers. Een beetje miezerig weer maar een hele gezellige wedstrijd. De sfeer is van af het begin iedere maand heel gezellig geweest. Het aantal deelnemers is in die maanden gegroeid naar soms 37 spelers.

07 okt 2023

Van der Meer Woninginrichting bestaat 50 jaar!

Onze trouwe sponsor van der Meer wooninrichting bestond onlangs 50 jaar.

22 sep 2023

Ook in seizoen 2024: de Mulligan Masters!

Vorige week vrijdag was de laatste Mulligan Master van dit seizoen. Deze werd wederom weer mooi afgesloten ondanks dat het al snel donker werd. Normaliter zou onze voorzitter Hans Boekhoven een woordje richting de sponsor doen. Helaas was Hans lelijk gevallen en kon niet aanwezig zijn. Hans heeft mij gevraagd om dat te doen. Normaliter doen we dat niet met lege handen, maar helaas liep dat even anders.

17 jul 2023

Interesse om een jong talent te steunen? Meet Steven Chapman!

Op zondag 18 juni won steven, op de championship course van Millenium golf, Belgie de US Kids Belgium 13/14yr klassement met een drie over par 75. Deze overwinning zorgde er ook voor dat hij de Spring Tour-titel toevoegde aan zijn Fall Tour-titel van vorig jaar. Steven gaat de goede kant op met een huidige WHS van 1.8.

14 jun 2023

Nieuwe sponsor voor de damescommissie: Marijke Muoi Wine & Dine

Per ingaande van 1 juni 2023 is de culinaire bistro ‘Marijke Muoi Wine & Dine’ van Parkhotel Tjaarda, de nieuwe sponsor van de damescommissie.

03 mei 2023

Druktemakers Heerenveen nemen onderhoud sponsorbord voor hun rekening!

Golfclub Heidemeer beschikt over een aantal trouwe sponsoren. Die verdienen natuurlijk een prominente plaats op ons sponsorbord bij het clubhuis. Druktemakers te Heerenveen heeft in de persoon van René van der Sluis aangegeven namens Golfcub Heidemeer – en bij wijze van eigen sponsoring – het onderhoud aan dit sponsorbord voor hun rekening te nemen. Als Golfclub Heidemeer zijn we maar wat blij dat deze professionals in drukwerk dit voor ons willen gaan doen! Druktemakers! Welkom bij de sponsors van Golfclub Heidemeer!

01 mei 2023

Hof van de Koning wordt sponsor van de seniorenochtend

20 april jongstleden was er ‘als vanouds’ een seniorenochtend. Uiteraard was er een grote belangsteling voor deze wedstrijd qua aantal deelnemers. Na afloop werd tijdens de prijsuitreiking door de voorzitter van de sponsorcommissie (en tevens fervent deelnemer van de seniorenochtend) bekend gemaakt dat Restaurant ‘Hof van de Koning’ een driejarig sponsorcontract heeft gesloten met de seniorencommissie van GC Heidemeer!

15 nov 2022

Steven Chapman wint tourfinale US Kids Belgium tour

Steven Chapman, lid van Golfclub Heidemeer, heeft deelgenomen aan de 2022 US Kids Belgium tour.

09 nov 2021

Pompoenen actie van Lions Club International 2021

Het zal menig lid van onze golfclub niet zijn ontgaan dat er voor een goed doel met pompoenen is geleurd. Niet alleen omdat ik het fantastisch vond dat velen van jullie een of meer pompoenen van me hebben afgenomen, maar ook dat we als Lions Club een prachtig resultaat hebben bereikt voor het goede doel waarvan ik jullie even deelgenoot wil maken. Ons goede doel was de Stichting Leergeld die schoolgaande kinderen financieel ondersteund om bijvoorbeeld met schoolreisjes mee te […]

11 jun 2021

Wedstrijd Golfelfstedentocht in kader van Foppe Fonds

Hallo allemaal, Afgelopen zondag 6 juni was er een wedstrijd op Golfclub het Heidemeer met als doel om geld in te zamelen voor het Foppe Fonds. De wedstrijd werd georganiseerd in het kader van de Golfelfstedentocht die door Auke Hempenius in het weekend van 5 en 6 juni werd gelopen. Het Foppe Fonds zet zich in voor kinderen voor wie sporten of spelen niet vanzelfsprekend is vanwege hun lichamelijke of verstandelijke beperking of omdat hun ouders door financiële omstandigheden hun […]

Baanagenda
Sluiten
Baanstatus
Sluiten