logo

Nieuws vanuit de club

27 mrt 2023

Terugblik Meester Miedema wintercompetitie 2022 / 2023

Maandagochtend, het begin van een nieuwe werkweek. Het is weer tijd om uit naam van Meester Miedema codes te gaan kloppen ten behoeve van de bedrijfsmatige cliëntèle waar Meester Miedema graag voor aan het werk is. Toch is het deze ochtend eerst even tijd om terug te blikken op de Meester Miedema Wintercompetitie 2022 / 2023 onder het genot van een kop koffie.

27 mrt 2023

Tweede klaverjasavond 14-03-2023

Om eens iets anders dan golf te beoefenen hebben Heleen Kamphuis en Karin Kool de klaverjasavonden georganiseerd. Een gezellige avond met een hapje en drankje op de club waar
“met het mes op tafel” gestreden wordt om de eer. Beide avonden waren een groot succes! Dit initiatief is volgens de aanwezigen voor herhaling vatbaar! De volgende datum volgt via de nieuwsbrief. Komt allen!

07 mrt 2023

Rabbitwedstrijd 04-03-2023

Wat een leuke verrassing! De eerste Rabbit van 2023 gewonnen. Dit was de tweede keer dat ik meedeed. Vorig jaar in augustus was de eerste keer. Toen hadden mijn vrouw en ik net onze baanpermissie gehaald bij Tineke. Ondanks dat ik toen meer punten bij elkaar had gesprokkeld, had ik deze keer een beter gevoel over mijn spel.

01 feb 2023

Van de R&H: regelwijzigingen per 01-01-2023

De NGF voert regelmatig wijzigingen door. Vanaf 1 januari 2023 ziet u geen NGF nummer meer op uw pas, alleen een GSN nummer. Dit nummer is een uniek nummer dat altijd aan u is gekoppeld, ook als u op andere golfbanen speelt of hier (buiten) lid wordt.

23 nov 2022

Kapucijnerswedstrijd herendag 2022

Of ik een stukje wilde schrijven over de kapucijnerswedstrijd(en). Dat is normaal niet gebruikelijk als je als 2e eindigt, maar Jannes de winnaar had er een goed argument voor namelijk: Jannes(en Simon) regelden al veel voor de herendag wedstrijden. En daarvoor wil ik Jannes en Simon zeker de complimenten geven. Het is altijd goed voor elkaar. En al vele jaren heb ik begrepen. Klasse Jannes en Simon.

15 nov 2022

Windfjord rabbitcompetitie: Sake Porte wint!

De laatste Rabbit wedstrijd van dit seizoen. We reden naar de Golfbaan en het was mistig. Aangekomen werden we ontvangen in een gezellig vol clubhuis , met koffie en een heerlijk saucijzenbroodje. Daarna volgde de briefing en zowaar , de mist verdween en scheen de zon volop. We startten allemaal tegelijk , dus iedereen liep naar z’n hole. Wij , Jeep en Fokke en ondergetekende, begonnen op baan 1 met mentor Gerard Kampert. Wat de reden ook was , we […]

15 nov 2022

Steven Chapman wint tourfinale US Kids Belgium tour

Steven Chapman, lid van Golfclub Heidemeer, heeft deelgenomen aan de 2022 US Kids Belgium tour.

15 nov 2022

Windfjord rabbitcompetitie: de sponsor aan het woord

Wij zijn al sinds 2009 sponsor van de Rabbitwedstrijden. Als je ziet met hoeveel plezier de spelers aan deze maandelijkse wedstrijd deelnemen is het voor ons heel leuk om te doen. En ook de waardering die we daarvoor krijgen: Top!

14 nov 2022

Windfjord rabbitcompetitie: de Finale!

Alweer de laatste wedstrijd van het seizoen. Normaliter op de 1e zaterdag van de maand, maar dit keer op de 2e zaterdag. Vanwege de laatste wedstrijd was er een welkom met koffie/thee en een saucijzenbroodje. Iedereen verzamelde rond 12:00 in het clubhuis. Rond 12:30/12:45 gingen alle 12 flights met hun mentoren naar hun starthole om af te slaan.

13 okt 2022

Clubkampioenschappen Mixed Greensome 2022

Het weekend van 9 en 10 oktober jongstleden stond dit jaar in het teken van wellicht het meest gezellige clubkampioenschap van ons cluppie: de Mixed Greensome kampioenschappen! Het summum als het gaat om de spelvorm greensome! Een aantal jaren geleden alweer werd er besloten niet langer volgens een vast speelschema te spelen, maar werd dit kampioenschap synoniem voor het concept ‘loting’, wat absoluut (nog steeds) een unieke dimensie toevoegt. Dit jaar was er wederom een nieuwigheid en wel in de vorm van ‘poulewedstrijden’, waardoor elk geformeerd koppel meerdere kansen kreeg om zich te kunnen plaatsen voor de eindronde: de beste 8 gingen na de ochtend (als poulewinnaar) door naar de kwartfinales, zondagochtend werden de halve finales gespeeld en zondagmiddag de finale.

Baanagenda
Sluiten
Baanstatus
Sluiten