logo

Nieuws vanuit de club

27 sep 2023

Posthumus Fish & Chips Texas scramble (vierbal)

Wat een mooie dag deze zaterdag 23 september, na een week met veel zand, water en gaten op de baan, is het na een korte maar vooral natte regenbui tijdens hole 1/2 toch prachtig om weer te golfen. Sint en ik liepen de flight samen met Marjan en Robert-Jan.

22 sep 2023

Ook in seizoen 2024: de Mulligan Masters!

Vorige week vrijdag was de laatste Mulligan Master van dit seizoen. Deze werd wederom weer mooi afgesloten ondanks dat het al snel donker werd. Normaliter zou onze voorzitter Hans Boekhoven een woordje richting de sponsor doen. Helaas was Hans lelijk gevallen en kon niet aanwezig zijn. Hans heeft mij gevraagd om dat te doen. Normaliter doen we dat niet met lege handen, maar helaas liep dat even anders.

19 sep 2023

Mulligan Masters seizoen 2023

Beach Volleybal… Beach Golf… Op vrijdagavond 15 september werd de laatste wedstrijd gespeeld van de Mulligan Masters. Er is dit seizoen een serie van zes wedstrijden gespeeld waarbij ons “clubhuis” in de persoon van Ruben Dijkstra de sponsor was.

19 sep 2023

Fries Amateur Kampioenschap 2023

Afgelopen zondag 17 september stond het Fries Amateur Kampioenschap op het programma. Bijna alle golfclubs van Friesland waren vertegenwoordigd. Helaas ontbrak Ameland dit jaar en ook Appelscha deed dit jaar nog niet mee.

18 sep 2023

Golfgenot in Appelscha!

Donderdag 14 september j.l. hadden de organisatoren van de senioren golfbaan Hildenberg gereserveerd. Hoewel we altijd tevreden zijn over en met de wedstrijdleiding, was dit een prima besluit, resulterend in een topdag!

18 sep 2023

Reisje naar Appelscha september de 14e

Voor deze wedstrijd van de Senioren op donderdag, had de organiserende commissie een avontuur naar zuid-oost Fryslân bedacht. Al op de heenreis was het genieten, de nog lage zon scheen prachtig schitterend over de bedauwde weilanden. De rit door de ‘stellingwerven’ was weer prachtig. Alle deelnemers ( mooi aantal met 25) waren er al vroeg, belust op de beloofde koffie met gebak en voor het mooie terras. Uw verslaggever van dienst mocht in de eerste flight beginnen op de nog […]

13 sep 2023

Mulligan Masters 18-08-2023

Vakantiemodus. Dat was waar ik na 2 weken vakantie eindelijk in terecht was gekomen. En zo startte ik vrijdag 18 augustus deze dag en zo ook deze wedstrijd de Mulligan Masters.

11 sep 2023

Clubkampioenschappen Greensome 2023

Over lopende out of bounds paaltjes en het vervolmaken van de Career Grand Slam.

07 sep 2023

Dinsdag 19 september: Prinsjes- en Prinsessen dag!

De derde dinsdag van september is op Heidemeer Prinsjes-en Prinsessendag!

07 sep 2023

Handicartwedstrijd 19-08-2023

Mooi weer, volle bak, leuke wedstrijdvorm, en ingedeeld met goede vriend Sint Brouwer.

Baanagenda
Sluiten
Baanstatus
Sluiten