logo

Alle nieuwsberichten

14 jun 2024

Rabbitwedstrijd 1 juni 2024

We werden weer hartelijk verwelkomt door Sonja, Mike en Jeroen. Het was een bewolkte dag.

09 jun 2024

Speciale editie Damesdag Feestweek 2024!

Door de damescommissie was voor de feestweek gekozen voor een damesavond met als spelvorm greensome. We werden half 6 verwacht en ontvangen met een kopje koffie. Bij inschrijving kregen we een bal met het logo van de damescommissie, een muntje voor het rad van fortuin voor as zaterdag, onze scorekaart en …. een setje formulieren met extra opdrachten voor extra prijzen. Het golf speelden we als tweetal en de extra opdrachten als team van 4. Ik speelde samen met Richtje en onze flightgenoten waren Maaike en Carla.

09 jun 2024

Feestweek Heerendag, woensdag 5 juni 2024

Eindelijk was het zover. De wedstrijd van de roemruchte Herenmiddag tijdens de Feestweek!

04 jun 2024

Huisfotograaf Cor Pot legt jubileumweek vast

Onze huisfotograaf Cor Pot vereeuwigd deze feestweek in beeld.

31 mei 2024

Rabbit wedstrijd 4 mei 2024

Zaterdagochtend 04 mei was het weer zover. De tweede Rabbit wedstrijd van het seizoen. We werden hartelijk verwelkomt door Sonja en Mike en de zon stond al hoog aan de hemel.

28 mei 2024

Clubkampioenschappen Mixed Greensome: Schoolreisje voor gevorderden deel 2!

Het is niet iedereen gegeven dat er een vervolg komt op een heerlijk schoolreisje dat inmiddels alweer een jaar achter ons ligt. En die geluksvogel was ik. Ik mocht weer mee met Meester Miedema op schoolreisje en ook nu was de bedoeling een meerdaags reisje, dus hield wel in dat ik in de 2 poulewedstrijden heel goed moest doen wat de meester zei, want verliezen zou inhouden dat we na één dag al naar huis moesten en wie wil dat nou?

08 mei 2024

Heidemeer 2: komt 1 matchpunt te kort voor promotie!

6 mei, de competitie 2024 voor heren 2 zondag zit er weer op. Na onze wonden gelikt te hebben na de sneue degradatie in 2023, vol goede en frisse moed op naar 2024. Met enkele belangrijke transfers heeft de Tc een beweging in gang gezet om 2 jonkies bij ons team bij te voegen. Jorn,  op jonge leeftijd al  een succesvolle schaatscarrière beleeft en nu kiest om te golfen en Jeroen in het dagelijkse leven zuivelmedewerker/verkoper ook zijn golfkwaliteiten in […]

07 mei 2024

Heidemeer Heren 1: Zegevieren (bijna) tegen Zeewolde

Bevrijdingsdag 2024. Op de dag van de Vrijheid togen wij naar de Hooge Graven te Ommen om nog één keer dit jaar het strijdperk te betreden in het kader van onze Operatie NGF Competisie 2024. U hebt wellicht mijn stukje van vorige week gemist, maar voordat u uit uw slof schiet na 100x de website van de GC te F5’en en mij beticht van plichtsverzuim: het klopt dat er geen stukje verschenen is! Wij zouden op onze eigenste Heatherlake rundumhausen en onder het genot van een borrel onze Tegenstanders vergastheren, maar de weergoden gooiden in aanloop naar onze gastheerdag nogal roet in’t eten. Conclusie: de baan was qua bespeelbaarheid niet Hoofdklassewaardig en dus gaven we de strijders van de andere teams te kennen: blief maar mooi tuus en kom op 12 mei maar naar destination HM, dan ist vast beter!

02 mei 2024

NGF Competitie: Dames 1 27 holes KAMPIOENEN!

Begin april ging ons damesteam de eerste 2 wedstrijden de strijd aan zonder mij. Hier kan ik helaas niet de ins en outs over vertellen, behalve dat ze fantastisch teamwork hebben afgeleverd door beide wedstrijden te winnen! Het doel werd me al snel duidelijk gemaakt door medecaptain Carin Hoekstra in de voorbereiding: de laatste 2 wedstrijden gaat het er om, dan treffen we sterkere tegenstanders, dus die moeten allebei gewonnen worden!

01 mei 2024

Koningsdag Vlaggetjesdag!

Na een rustige avond voorbereiding, met een klein wijntje was het 27 april weer zover waar ik vorig jaar met een handicap van 18,2 deze wedstrijd had gewonnen in een play-off tegen Rients van der Schaaf zou het nu met een handicap van 15,2 wel een stuk moeilijker worden.Een concept wat ik erg leuk vind, en met een leuke flight in het vooruitzicht vroeg op bed, de verwachting was niet zo hoog met alle aanstormende talenten bij Heidemeer. Na een wat woelige nacht vroeg wakker, om 9:00 uur op de baan om natuurlijk alle vlaggen van Kapsalon Jalving en Woninginrichting v/d Meer te plaatsen, een sponsor waar ik natuurlijk veel affiniteit mee heb, de druk in de familie lag er hoog op ( wat mij overigens een extra doosje ballen heeft opgeleverd ).

Baanagenda
Sluiten
Baanstatus
Sluiten