logo

Nieuws vanuit de club

16 mei 2023

Clubkampioenschappen Mixed Greensome 2023: Schoolreisje voor gevorderden!

Herinnert u zich nog de opwinding van vroeger als het schoolreisje naderde en hoe ouder je werd hoe dichter je kwam bij een meerdaags schoolreisje? Dagen lag je te duimen voor mooi weer, ja buienradar was er toen nog niet en eindeloos denken wat moet er mee en hoe zou het zijn. Dat gevoel kwam dit weekend terug, met op het hart gedrukt goed naar de meester luisteren anders verdwaal je en wordt het schoolreisje een nachtmerrie.

15 mei 2023

Heidemeer Heren 1 27 holes Hoofdklasse: Hè hè… Handhaving!

Goedemiddag lieve kijkbuiskinderkes! Het is tijd om even het werk neer te leggen, een kopje koffie te pakken, dan wel u bammetjes gesmeerd door Moeders de vrouw uit uw etensbakje gekocht bij de Action erbij te pakken en u eeeeven een kwartiertje af te zonderen. Dat hoeft natuurlijk niet in het kleine kamertje, maar kan gewoon door u even te onspannen door de benen op het bureau te leggen, ipv koffie mss een glaasje melk (das goed voor elk) erbij te pakken en op uw foon dit stukje te lezen! Ik neem u mee naar gisteren, 14 mei 2023. Ondergetekende speelde een clubkampioenschapje op zijn eigen baan, maar was in zijn gedachten ook op de Goyer, alwaar drie mannen van ‘The League Of Extraordinary Gentlemen, acterend in de – ik zeg het nog maar eens even met nadruk – => 27 holes Hoofdklasse <= na een tumultueuze laatste competisiedag vol regen en onweer vorige week opnieuw aan moesten treden om handhaving te bewerkstelligen tegen Frank’s Fanatieke Formatie uit Havelte. Om met de woorden van Heer Jorrit te spreken: 'potverdikke, zenuwachtig dagje hoor!'.

09 mei 2023

Heidemeer Heren 1 27 holes: Pluvius Pauzeert de Partij!

Ik bevind me op het moment van schrijven op de achterbank van een andere auto dan m’n eigen. De auto is weliswaar zwart als de mijne, maar het is een Spaanse imitatie VW met een slowaaks kenteken. Hoe raar wil je het hebben! Normaliter zit ik eigenlijk altijd achter het stuur, in total control over het pad dat ik en mijn mederijders berijd. Maar nu, nu zit ik dus op de achterbank. In een vreemde auto en contempleer samen met de andere ingezetenen de dag zoals die zich afgespeeld heeft op de Goyer, terwijl ik omgeven ben door drijfnatte golfspullen en naar petrichor ruikende competitiekleding. Niets is wat het lijkt op dit moment. Dit is dus wat Competitie Chaos is. Want WE – The League of Extraordinary Gentlemen –, acterend in de => 27 holes Hoofdklasse <= hebben ons danig in de nesten gewerkt. Tumult, Chaos en oplopende Degradatiezorgen (het degradatiespook was aanwezig deze dag met een bordje ‘Heerenveen of Havelte?’ om zijn nek) en wij hebben een heul groot ‘Hoe Gaat Dit Aflopen’ vraagteken boven ons aller koppies.

03 mei 2023

Druktemakers Heerenveen nemen onderhoud sponsorbord voor hun rekening!

Golfclub Heidemeer beschikt over een aantal trouwe sponsoren. Die verdienen natuurlijk een prominente plaats op ons sponsorbord bij het clubhuis. Druktemakers te Heerenveen heeft in de persoon van René van der Sluis aangegeven namens Golfcub Heidemeer – en bij wijze van eigen sponsoring – het onderhoud aan dit sponsorbord voor hun rekening te nemen. Als Golfclub Heidemeer zijn we maar wat blij dat deze professionals in drukwerk dit voor ons willen gaan doen! Druktemakers! Welkom bij de sponsors van Golfclub Heidemeer!

03 mei 2023

Koningsdag vlaggetjeswedstrijd!

Zoals de laatste edities gebruikelijk weer een zonovergoten dag met 52 deelnemers aan de start. Na te zijn ontvangen met koffie en een overheerlijk zelfgemaakte koningsmuffin door Trineke, mochten alle deelnemers het veld in. De spelvorm zoals altijd deze dag, zo ver mogelijk zien te komen met het aantal slagen dat je meekrijgt dus de baan plus je eigen slagen, in mijn geval was dit 88 slagen mee.

03 mei 2023

Mulligan Masters competitie 21-04-2023

Op 21 april startte de eerste ronde van de eerste jaargang van de Mulligan Masters Competitie, hcp 28-55. Deze onderlinge competitie voor de clubleden van Golfclub het Heidemeer wordt gesponsord door de uitbaters van de Mulligan Golfbar.

02 mei 2023

Heidemeer Heren 1 27 holes: Grabben de Goyer by the euh… Pin!

Schokgolven rimpelden door de Hoofdklasse afgelopen zondag op de 30ste van de grasmaand, roars around the pines op de Hooge Graven, alwaar wij – The League of Extraordinary Gentlemen -, acterend in de => HoofdKlasse 27 holes <= aantraden tegen de koploper De Goyer in ronde 3 van den Competisie 2023. De Goyer gaat aan de leiding in onze poule moet u weten en hebben het aura ‘onverslaanbaar’ over zich daar zij soeverein bovenaan staan en andere teams zich reeds kapotgebeten hadden op hen als waren ze een iets te harde kauwgombal. Captain Fraser had bij aankomst zijn driedelig pak al aan de tas hangen, wetende dat als ze ‘even’ van ons zouden winnen Kampioen zouden zijn. Maaarrrrr, voordat ik van wal steek over das wass passiert is deze zonnige zondag druk ik even op de rewind knop van de VHS recorder en spoel even terug naar de vorige zondag, toen wij gastheer waren op onze eigen Heatherlake. Leest u even mee?

25 apr 2023

Heidemeer Heren 1 Hoofdklasse 27 holes: gastheren er gracieus op los!

Een mooi voorjaarsdagje was het, de 23ste april jongstleden, waarbij wij – The league of Extraordinary Gentlemen – acterend in de => Hoofdklasse 27 holes <= gastheer waren op ons eigen Heidemeerke. U ziet aan de foto: heer Schreur verscheen ten tonele met een korte broek, dus dat betekent dat het voorjaar in de lucht is. De korte broek van hem is Hét Heidemeer equivalent van #rokjesdag van Martin Bril en een omineus teken dat het goede weer in aantocht is!

18 apr 2023

Heidemeer Heren 1 27 holes: halveren de pot op Havelte

Deel 2 in het feuilleton ‘hoe het Heidemeer Heren 1 27 holes in de => Hoofdklasse <= Competisie vergaat'. U bent als lezer natuurlijk reuze benieuwd hoe de League of Extraordinary Gentlemen zich afgelopen weekend, den zestienden april tweeduizenddrieentwintig vergaan is op Havelte, alwaar de Edese Golfclub de tegenstander was. Op voorhand schatten wij onze kansen goed in. Maar ja, hoe het balletje rolt of vliegt in april is natuurlijk immer onvoorspelbaar.

13 apr 2023

Dames dinsdagmiddag Heidemeer winter 22/23

Dan is het zover. De laatste wedstrijd van de meerronde dameswedstrijd op dinsdagmiddag 28 maart. Op dat moment sta ik 12 punten voor op nummer twee, Marga van Zijpp. Wat kan mij nog gebeuren. Nummers 3 (Ruth Haspers), 2 (Marga van Zijpp) en 1 (mij persoontje) starten in de laatste flight.

Baanagenda
Sluiten
Baanstatus
Sluiten