logo

Wedstrijdverslagen

01 mei 2024

Koningsdag Vlaggetjesdag!

Na een rustige avond voorbereiding, met een klein wijntje was het 27 april weer zover waar ik vorig jaar met een handicap van 18,2 deze wedstrijd had gewonnen in een play-off tegen Rients van der Schaaf zou het nu met een handicap van 15,2 wel een stuk moeilijker worden.Een concept wat ik erg leuk vind, en met een leuke flight in het vooruitzicht vroeg op bed, de verwachting was niet zo hoog met alle aanstormende talenten bij Heidemeer. Na een wat woelige nacht vroeg wakker, om 9:00 uur op de baan om natuurlijk alle vlaggen van Kapsalon Jalving en Woninginrichting v/d Meer te plaatsen, een sponsor waar ik natuurlijk veel affiniteit mee heb, de druk in de familie lag er hoog op ( wat mij overigens een extra doosje ballen heeft opgeleverd ).

30 apr 2024

Kapsalon Jalving en Woninginrichting van der meer Vlaggetjeswedstrijd Koningsdag 2024

Afgelopen zaterdag was weer een groot succes met de familie Jalving. De vlaggetjes vlogen ons weer om de oren. Digna Marjan en Carmen waren heel verbaast, dat we het mooie beeldje naar huis mochten nemen.

07 okt 2023

VLM Open 2023

Wat leuk bedacht door de organisatie: een regenboog wedstrijd op deze mooie zonnige zaterdag. Gelukkig heb ik Mark als steun want die is bij de uitleg geweest, weet waar we starten en heeft de kaart. Daarnaast zijn we ook nog in het goede gezelschap van Karin en Sint.

07 okt 2023

Geert Bruinsma Kampioen zomercompetitie 2023!

Rond een uur of half 5 ging ik naar de golfbaan, tas uit de auto en naar het clubhuis en de wedstrijd ging van start. Marcel en Otto waren mijn flightgenoten in dit rondje, ik maakte nog een grapje bij de eerste hole ik zij als we gewoon allemaal 23 punten opschrijven dan moet het goed komen.

27 sep 2023

Posthumus Fish & Chips Texas scramble (vierbal)

Wat een mooie dag deze zaterdag 23 september, na een week met veel zand, water en gaten op de baan, is het na een korte maar vooral natte regenbui tijdens hole 1/2 toch prachtig om weer te golfen. Sint en ik liepen de flight samen met Marjan en Robert-Jan.

19 sep 2023

Fries Amateur Kampioenschap 2023

Afgelopen zondag 17 september stond het Fries Amateur Kampioenschap op het programma. Bijna alle golfclubs van Friesland waren vertegenwoordigd. Helaas ontbrak Ameland dit jaar en ook Appelscha deed dit jaar nog niet mee.

07 sep 2023

Steven Chapman blijft winnen

Steven Chapman, lid van GC Heidemeer wint weer op de Dutch Kids Tour:  Na 6 Dutch Kids Golf toernooien dit jaar waarbij Steven drie keer eerste en drie keer tweede eindigde, heeft Steven er nu een vierde overwinning aan toegevoegd voor dit jaar. Dit keer was het bij Golfclub Hoge Dijk, Amsterdam waar een 3 boven par, 74 was genoeg om Steven de eerste plaats op te leveren. Steven volgde zijn overwinning gisteren bij de Dutch Kids Golf met nog […]

23 aug 2023

Handicartwedstrijd 19-08-2023

Op zaterdag 19 augustus 11.30 u gaan er 48 deelnemers de baan in om een balletje te slaan. Veelal is er een heer aan een dame gekoppeld en enkele heren hebben zich samen moeten redden. Greensome met 75% handicap is de spelvorm. Maar ter compensatie kon men maximaal 4 mulligans kopen. Kopen ja, want het is natuurlijk de bedoeling om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de Stichting Handicart.

17 jul 2023

Mark’s ribbetjes en wingetjes wedstrijd!

Een Appje van Marga Tabak: “Zaterdag is een leuke wedstrijd. Er is 1 afmelding. Heb jij zin? Start 13.00 uur, half 1 aanwezig”. Nou, hoe leuk is het dat iemand die moeite neemt. Ik zit nog niet zo in de wedstrijden van de club. Dus, ja!

05 jul 2023

Vossejacht “Beat the Pro” 2023

Op zaterdag 24 juni werden we rond de klok van 11 uur hartelijk ontvangen door onze golfpro Tineke. Ze stond al klaar met een heerlijke tompouce en uiteraard een kopje koffie om wakker te worden. Al snel volgde de speluitleg en werd de indeling van de flights bekendgemaakt en opgehangen. Ik mocht starten op hole 4 met mijn mede flight genoten Magriet & Robert Jan.

Baanagenda
Sluiten
Baanstatus
Sluiten