Nieuws vanuit de club

23 nov 2022

Kapucijnerswedstrijd herendag 2022

Of ik een stukje wilde schrijven over de kapucijnerswedstrijd(en). Dat is normaal niet gebruikelijk als je als 2e eindigt, maar Jannes de winnaar had er een goed argument voor namelijk: Jannes(en Simon) regelden al veel voor de herendag wedstrijden. En daarvoor wil ik Jannes en Simon zeker de complimenten geven. Het is altijd goed voor elkaar. En al vele jaren heb ik begrepen. Klasse Jannes en Simon.

15 nov 2022

Windfjord rabbitcompetitie: Sake Porte wint!

De laatste Rabbit wedstrijd van dit seizoen. We reden naar de Golfbaan en het was mistig. Aangekomen werden we ontvangen in een gezellig vol clubhuis , met koffie en een heerlijk saucijzenbroodje. Daarna volgde de briefing en zowaar , de mist verdween en scheen de zon volop. We startten allemaal tegelijk , dus iedereen liep naar z’n hole. Wij , Jeep en Fokke en ondergetekende, begonnen op baan 1 met mentor Gerard Kampert. Wat de reden ook was , we […]

15 nov 2022

Windfjord rabbitcompetitie: de sponsor aan het woord

Wij zijn al sinds 2009 sponsor van de Rabbitwedstrijden. Als je ziet met hoeveel plezier de spelers aan deze maandelijkse wedstrijd deelnemen is het voor ons heel leuk om te doen. En ook de waardering die we daarvoor krijgen: Top!

14 nov 2022

Windfjord rabbitcompetitie: de Finale!

Alweer de laatste wedstrijd van het seizoen. Normaliter op de 1e zaterdag van de maand, maar dit keer op de 2e zaterdag. Vanwege de laatste wedstrijd was er een welkom met koffie/thee en een saucijzenbroodje. Iedereen verzamelde rond 12:00 in het clubhuis. Rond 12:30/12:45 gingen alle 12 flights met hun mentoren naar hun starthole om af te slaan.

27 okt 2022

Winnaars Meerrondenwedstrijd zomerperiode Damesgolf Heidemeer 2022

Op 25 oktober heeft de damescommissie het zomerseizoen afgesloten met het uitreiken van de meerrondenprijs.

13 okt 2022

Clubkampioenschappen Mixed Greensome 2022

Het weekend van 9 en 10 oktober jongstleden stond dit jaar in het teken van wellicht het meest gezellige clubkampioenschap van ons cluppie: de Mixed Greensome kampioenschappen! Het summum als het gaat om de spelvorm greensome! Een aantal jaren geleden alweer werd er besloten niet langer volgens een vast speelschema te spelen, maar werd dit kampioenschap synoniem voor het concept ‘loting’, wat absoluut (nog steeds) een unieke dimensie toevoegt. Dit jaar was er wederom een nieuwigheid en wel in de vorm van ‘poulewedstrijden’, waardoor elk geformeerd koppel meerdere kansen kreeg om zich te kunnen plaatsen voor de eindronde: de beste 8 gingen na de ochtend (als poulewinnaar) door naar de kwartfinales, zondagochtend werden de halve finales gespeeld en zondagmiddag de finale.

11 okt 2022

Verslag einde jaar afsluiting seniorencompetitie 2022

Donderdag 6 oktober was het prachtig weer voor de einde- jaar afsluiting van de seniorencompetitie. Lekker zonnig maar wel met een koude straffe wind uit het noord westen. Toch waren er 34 deelnemers. We zouden shotgun spelen, maar dat bleek door een communicatie -probleem niet door te gaan. Door snel ingrijpen van de commissie en Andor werd het een gewone wedstrijd.

06 okt 2022

Dames ‘Hoedjesdag’ 20 september 2022

Zoals elk jaar hebben wij als dames een hoedjeswedstrijd. We komen dan goed “gemutst” en proberen te spelen met hoedje op. Het woei nogal hard dus niet iedereen kon het hoedje ophouden. Het was een leuke wedstrijd van 13 holes met wat verrassingen tussendoor!

04 okt 2022

Windfjord Rabbitwedstrijd 1 oktober 2022

Volle bak vandaag, 13 flights. Natuurlijk heeft de organisatie dit ook onder controle. Waar de organisatie deze keer geen controle over had was het weer. Normaliter een goede vriend van de Rabbitwedstrijd was het dit keer op sommige momenten best wel nat. Schuilen onder bomen en paraplu’s was toch echt wel af en toe nodig. De putter van Fokke wilde vanwege de regen zelfs niet verder en bleef schuilen onder de bomen bij hole 8. Al teruggevonden Fokke?

22 sep 2022

Clubkampioenschappen greensome 2022 (dames)

Op zaterdag 10 september gingen we met 4 damesflights de strijd aan voor het kampioenschap. Het was prachtig golfweer dus dat zat mee.

Baanagenda
Baanstatus