Feestweek 2024

09 jun 2024

Speciale editie Damesdag Feestweek 2024!

Door de damescommissie was voor de feestweek gekozen voor een damesavond met als spelvorm greensome. We werden half 6 verwacht en ontvangen met een kopje koffie. Bij inschrijving kregen we een bal met het logo van de damescommissie, een muntje voor het rad van fortuin voor as zaterdag, onze scorekaart en …. een setje formulieren met extra opdrachten voor extra prijzen. Het golf speelden we als tweetal en de extra opdrachten als team van 4. Ik speelde samen met Richtje en onze flightgenoten waren Maaike en Carla.

09 jun 2024

Feestweek Heerendag, woensdag 5 juni 2024

Eindelijk was het zover. De wedstrijd van de roemruchte Herenmiddag tijdens de Feestweek!

04 jun 2024

Huisfotograaf Cor Pot legt jubileumweek vast

Onze huisfotograaf Cor Pot vereeuwigd deze feestweek in beeld.

27 apr 2024

Programma Feestweek 2 tot en met 8 juni

Elke dag van de Feestweek wordt er gegolfd, maar er zijn ook andere gezellige activiteiten. We denken een programma te hebben waarmee elk clublid van Heidemeer actief mee kan doen aan de viering van ons jubileum. Onderaan dit bericht staat een beknopt overzicht van het hele weekprogramma.

14 feb 2024

Feestweek 2024: wedstrijd en clinic voor sponsoren!

Voor maandag 3 juni staat een golfwedstrijd voor sponsoren en hun partners op het programma. De niet-golfers onder u kunnen deelnemen aan een golfclinic.

02 feb 2024

Feestweek 2024: save the date!

In 2024 bestaat GC Heidemeer 30 jaar! En dat moet gevierd worden natuurlijk! Speciaal voor deze gelegenheid is een commissie in het leven geroepen die dit jubileum feestelijk zal gaan organiseren. De commissie bestaat uit Koosje Zeeders, Mirjam Nieuwenhuijsen, Gerard Bouma en Fokke Rosier.

Baanagenda
Baanstatus