logo

Ook in seizoen 2024: de Mulligan Masters!

Vorige week vrijdag was de laatste Mulligan Masters van dit seizoen. Deze werd wederom weer mooi afgesloten ondanks dat het al snel donker werd. Normaliter zou onze voorzitter Hans Boekhoven een woordje richting de sponsor doen. Helaas was Hans lelijk gevallen en kon niet aanwezig zijn. Hans heeft mij gevraagd om dat te doen. Normaliter doen we dat niet met lege handen, maar helaas liep dat even anders.

Geen probleem! Afgelopen week hebben we alsnog een mooi bloemetje langsgebracht. Ik kwam er alleen achter dat dit tijdens de Prinsessen en Prinsendag. Bloemetje werd door mevrouw Dijkstra in ontvangst genomen.

Als sponsorcommissie zijn we verheugd om te mogen melden dat Ruben Dijkstra ook in 2024 de Mulligan Masters blijft sponsoren. Wij als sponsorcommissie zijn blij met dit soort sponsoren en zetten dan ook graag de sponsor even extra in het zonnetje!

Heeft u een bedrijf of werkt u voor een bedrijf die ons ook op de één of andere manier zou willen sponsoren, neem dan contact op met ons om samen te ontdekken wat de mogelijkheden zijn.

Namens de sponsorcommissie bedankt!

Baanstatus
Sluiten