logo

Mark Huffels winaar wintercompetitie 2022 / 2023

In de weken voorgaande aan de finale gaan er geruchten zijn er voorspellingen en gaat het je bezig houden, gewild of ongewild. Ik golf graag gewoon het liefst een rondje en kan genieten van mooi ballen die je zelf en of een ander slaat. Ik houd niet van druk en speel het liefst gewoon vrij. De dag van de finale maak je een keuze. Mijn keuze was gewoon in de baan blijven en geen gekke dingen te doen niets proberen speel op safe. Op zich heeft dat goed uitgewerkt, ik zal deze tactiek onthouden maar niet te vaak spelen.

De Meester Miedema competitie vind ik tot nu toe de leukste om te spelen omdat het over zoveel weken gaat en de elementen een grote rol spelen. Zachte grond, harde wind, regen, slagregen, sneeuw, bevroren ondergrond, wintergreen, zomergreens alles kom je tegen!

Ik wil graag de Weco het personeel van Mulligan alle medespelers en uiteraard sponsor Meester Miedema bedanken voor de geweldig leuke wedstrijden de sfeer en de ambiance. Deze mix is perfect voor gezelligheid en gezonde strijd afgesloten door de soms illustere moppen van Koos!

Ik kijk uit naar de zomer en de nieuw te beleven golfavonturen, maar in mijn achterhoofd kijk ik ook al weer uit naar de volgende editie van de wintercompetitie. Arjen: bedankt dat je weer voorziet in een nieuwe editie.

Iedereen een fijne zomer met veel golf en gezelligheid!
Tot de volgende wintercompetitie!

Sportieve groeten,
Mark Huffels.

Baanstatus
Sluiten