logo

Rabbitwedstrijd 04-03-2023

Wat een leuke verrassing! De eerste Rabbit van 2023 gewonnen. Dit was de tweede keer dat ik meedeed. Vorig jaar in augustus was de eerste keer. Toen hadden mijn vrouw en ik net onze baanpermissie gehaald bij Tineke. Ondanks dat ik toen meer punten bij elkaar had gesprokkeld, had ik deze keer een beter gevoel over mijn spel.

Leny Wijnand, Maeike Porte en ik gingen in de tweede flight van start. Vergezeld door onze mentor Henk. We zijn begonnen in een licht maarts buitje. Gelukkig klaarde het snel op. De eerste afslag is altijd een spannend moment, maar gelukkig vertrok de bal in een mooie lijn naar de green. Het chipje daarna kwam helaas maar vijf meter ver. De bijbehorende plag kwam verder. Even rustig ademhalen en weer door. Het vervolg van de ronde was prima. Het werd wel duidelijk dat er in de winter weinig is geputt. De putt op hole 6 viel in vier pogingen. Het resultaat van hole 8 was ook bedroevend maar de laatste hole was een prima afsluiter. De afslag viel in één keer op de green. Maar ja, het putten. Plus drie. Uiteindelijk 20 punten verzameld. En dat bleek onverwachts voldoende voor de overwinning op deze koude en winderige zaterdag. Ik heb het prima naar mijn zin gehad.

Met dank aan Maeike, Leny en Henk voor de gezelligheid. Tot de volgende!

Mike Klompmaker

Baanstatus
Sluiten