logo

Vriendinnendag 23 mei 2023

De damescommissie was al geruime tijd bezig om een vriendinnendag te organiseren. Eindelijk op 23 mei was het zover. 16 dames van Heidemeer hadden een golfvriendin (geen Heidemeer lid) uitgenodigd.

Dit was voor mij de eerste keer dat ik hier aan mee deed. Voor de Covid periode werd er geregeld een vriendinnendag georganiseerd. Omstreeks 10:00 uur werd een ieder verwelkomt met koffie en suikerbrood. Na een korte uitleg over gunshot kon elke flight exact 11:00 uur bij een hole starten. Ik heb samen met Margreet van de Gelpenberg gegolft. Margreet heb ik ontmoet op een golfreis naar Lissabon. Het voordeel hiervan is dat zij mij weer heeft uitgenodigd voor een vriendinnendag in juli op de Gelpenberg. Het weer was ons gunstig gezind!

Margreet en ik liepen met Wietske en haar vriendin Alie, wij hebben het erg gezellig met elkaar gehad. Tussendoor werden we getrakteerd op een fruitspies en bij hole 16 kregen we een drankje aangeboden. Bij binnenkomst werden de kaarten ingeleverd. En een ieder werd getrakteerd op een lekkere borrelhap. Waarna de uitslag volgde.

  • 3e prijs Mirjam en Chantal en 25 punten
  • 2e prijs Marga van der Zijp en Hannie 26 punten
  • 1e prijs Anneke en Margreet 30 punten

Het was weer een gezellige en sportieve golf dag!

Anneke van der Veen

Baanstatus
Sluiten